Taletid

- Her kan du finde alt om billig taletid -
DOMÆNET ER TIL SALG - KONTAKT PÅ INFO(AT)N2ADS.DK

Taletid Bibob: Kom i gang med taletid Bibob

Bibob er endnu et af de mange teleselskaber her i Danmark. Dette selskab er dog en smule anderledes end de andre. Det er et af de ”mindre” selskaber derude, men ikke noget dårligere selskab af den grund!

Selskaber fokuserer på, at levere billig og enkel mobiltelefoni til deres kunder.

Hos Bibob er der kun én valgmulighed, når det kommet til deres ydelser. De har kun ét abonnement.

Få billig mobiltelefoni hos Bibob. Opkaldsafgift: 0 øre, pris pr. sekund: 1 øre, abonnement: 0 øre, SMS: 8 øre pr. stk. Klik her

Deres abonnement har dog ingen bindingsperiode, da de ikke ønsker at binde deres kunder.

Der er ingen opkaldsafgift, SMS koster 8 øre pr. stk. og MMS 1 kr. pr. stk., tale koster 60 øre pr. minut., og der afregnes pr. sekund.

Ønsker man udlandstelefoni, koster det 69 kr. for oprettelse af dette. Viderestilling 60 øre pr. gang, og herefter 1,4 kr. pr. min.

Når der optankes tager Bibob et mindre gebyr, som ligger på 70 øre ved optankning under 50 kr., og  1,45 kr. for optankning over 100 kr.

En service, som man også kan få igennem Bibob er, at man kan have 2 numre på ét SIM-kort. En god fordel, specielt for erhvervsdrivende, der både kan have deres erhvervs- og privat nummer på én og samme telefon. Denne service koster 79 kr. ved oprettelse.

Bibob rammer flere målgrupper med deres ydelser. De tilbyder f.eks. også at man kan få et abonnement til sine børn, hvor deres ”konto” er fastlåst til et forbrug på et bestemt maksimum beløb, og når dette er nået låser telefonen for udgående opkald og SMS-beskeder. 20 kr. pr. måned koster denne service.

 

Kom i gang med Bibob Taletid:

En generel ting ved brug af taletidsprodukter, er at det er ganske let og simpelt at komme i gang. Som hos flere af de andre udbydere, behøver man blot købe en startpakke, og så er man i gang.

Netop nu hos Bibob, kan man oprette sig for 150 kr. og få en bonus på 150 kr., inkl. Forsendelse og SIM-kort med det nye telefonnummer.

Når man har oprettet sig og er kommet i gang, kan man tilmelde sig flere forskellige service.

Bl.a. kan man tilmelde sig ”Bibob til Bibob”, hvor man for 20 kr. pr. måned kan snakke frit fra ét Bibob nummer til et andet.

For 50 kr. pr. måned kan man også tilmelde sig ”Bibob SMS-pakke”, hvor man får 2500 SMS-beskeder.

 

Vurdering af taletid Bibob:

 

Bibob er en af de lidt mindre spillere på det danske marked, men ikke desto mindre en ganske seriøs en af slagsen. Et stort plus hos Bibob er, at det er meget let og simpelt at komme i gang hos dem, da de kun har ét abonnement, og ikke har nogen binding på deres produkt.

Som mange af de andre, har de også en del forskellige ydelser, som de kan tilbyde deres kunder, og kræver mindre beløb for disse.

Prismæssigt ligger de ikke i den dyre ende, men er faktisk ganske billige. Man skal dog være opmærksom på, at de tager betaling for tilmelding til stort set alle deres service, som SMS-pakke, udlandstelefoni mm.

Derudover har man hos Bibob også mulighed for, at give sit barn en telefon, og en konto, der ikke løber over styr.

Generelt, virker det som om deres målgruppe er det yngre publikum, men samtidig også forældre, med børn der ønsker en mobiltelefon.

Alt i alt en fin kandidat, når der skal vælges selskab!

© Copyright taletid.dk - All rights reserved